Mediassa sanottua

Lue mitä HS, New York Times ja Washington Post, Harward Medical School, CNN, Wall Street Journal jne. kertovat tästä uutuudesta. Katso myös TV-pätkiä aiheesta.
Lue lisää >>

Facebook

Käyttäjäkokemuksia

S&A messuilla ja Työterveyspäivillä testaajien kävellessään kirjoittamia kommentteja:
"No mut täähän toimii!!!"
JA
"Tällainen täytyy saada!"
JA
"Mahtavaa ja tulee liikuntaa!"
JA
"Oho, onpa kivaa! Tosi hyvä."
100% arvioista oli myönteisiä!
Pitkäaikaisten käyttäjien mielipiteitä:
"En hikoile. Pystyn kirjoittamaan ja lukemaan ongelmitta. En ole hengästynyt puhelimessa. Mikä tärkeintä, olen energisempi töissä."

Edut työnantajalle

Yritys sijoittaa kerran reilut 2000€ ja säästää sen ansiosta 3000€/kk. Tuollainen on yhteiskäytössä olevan Kävelypisteen kannattavuuslaskelma! Forbes lehti valitsikin kävelypisteen (treadmill desk) toistamiseen vuoden parhaaksi työntekijöille tarjottavaksi eduksi, sillä Kävelypiste™ tuottaa yritykselle heti enemmän kuin se maksaa. Tuhansien yritysten raportit kertovat Kävelypisteen käyttäjien työtehon nousseen vähintään 10%. Työntekijä on virkeämpi ja sairaspoissaolot vähenevät enemmän kuin millään muulla yksittäisellä toimenpiteellä. KELA:n mukaan tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja erityisesti alaselän ja niska- hartiaseudun kiputilat ovat yleisin syy sairaspoissaoloihin (yli 50% kaikista sairaspoissaoloista). KELA suosittelee hoidoksi kevyttä liikuntaa, kuten kävelyä. Koska kevyt liikunta ennaltaehkäisee myös masennusta jopa lääkkeitä tehokkaammin on johtopäätös aivan ilmeinen. Työpaikoilla olisi taloudellisesti järkevää katsoa tilastoja ja ryhtyä ennaltaehkäisemisemään sairaspoissaoloja työoloja parantamalla. 
Ikäänkuin bonuksena tutkimukset osoittavat myös keskittymisen, työilmapiirin ja luovuuden paranevan liikkuessa. Lisäksi se lounaan jälkeinen väsymys jää väliin ja työnteko sujuu tehokkaasti myös iltapäivällä. 
Tee toimistostasi sellainen, josta kotiin lähtiessään työntekijät ovat terveempiä kuin töihin tullessaan. Tule kokeilemaan tai tilaa edullisesti koekäyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Kävelypiste ei ole ihmepilleri, vaan yksinkertaisuudessaan nerokas apu aikamme vitsaukseen.

UKK instituutti, "ASKEL liikunnan edistäminen työpaikoilla", terveystieteiden tohtori Minna Aittasalo
"Yli kolmasosa työikäisistä liikkuu terveytensä kannalta liian vähän. Se yhdessä muiden riskitekijöiden kanssa heikentää työntekijöiden työssä selviytymistä ja lisää sairauspoissaoloja. Yritysten tavanomaiset ponnistelut liikkumisen edistämiseksi, kuten liikuntaryhmät ja -tempaukset, tavoittavat vain pienen osan liian vähän liikkuvista työntekijöistä. Tarvitaan yksinkertaisia toimenpiteitä, jotka edistävät arkirutiineihin helposti liitettävää liikkumista, kuten kävelyä."

News-Medical.net "52 syytä miksi työnantajan kannattaa hankkia henkilöstölle Kävelypiste™ .
Yritykset mittaavat sijoitetun pääoman tuottoa (ROI). On osoitettu, että Kävelypiste™ vähentää merkittävästi sairaspoissaoloja ja nostaa selkeästi tehokkuutta ja työn tuottavuutta. Hankinta on taloudellisesti perusteltu eri kokoisiin toimistoihin. Mikäli hankintaa tukevat syyt tuntuvat liian hyviltä ollakseen totta, kannattaa muistaa että tutkimukset ovat laajoja ja perustuvat vankkaan ja pitävästi tieteellisesti todistettuun lääketieteelliseen tutkimukseen. Kyseessä ei ole ihmepilleri. Kävely on terveellistä.